Ομάδα


Μαιευτήρας - Χειρ/γος Γυναικολόγος | Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική – Γυναικολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου ”Αλεξάνδρα”. Σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου “IΑΣΩ”. Συνεργαζόμενος με το “Embryoland” με θέματα γονιμότητας ​και εξωσωματικής γονιμοποίησης


Μαία - Ψυχοπροφυλακτική Εγκύου. Η Μαρία Λεμπέση είναι Διπλωματούχος Μαία,με Μεταπτυχιακούς Τίτλους Σπουδών στην Περιγεννητική Ψυχολογία και στην Διοίκηση Νοσοκομειακών Μονάδων. Ως καθηγήτρια στο Τ.Ε.Ι. Μαιών της Αθήνας ασχολείται ιδιαίτερα με την ψυχοπροφυλακτική και τον φυσικό τοκετό.Μαία | Η Πέννυ Αναστασίου είναι Διπλωματούχος Μαία, απόφοιτος ΤΕΙ Μαιευτικής Αθηνών. Αποφοίτησε το 2011 με πρακτική εξάσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Συνεργάζεται με την Genetics Unit και τον Dr Ιωάννη Νικολιδάκη από το 2012. Επιμορφώνεται συνεχώς σε θέματα Μαιευτικής.


Μαία | Η Παρασκευή Δήμου είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Μαιευτικής Αθηνών το 2008. Από το 2007 συνεργάζεται με το Genetics Unit και τον Μαιευτήρα Χειρ/γο Γυναικολόγο Dr Ιωάννη Νικολιδάκη.Έχει πολυετή πείρα στα Γυναικολογικά Χειρουργεία Λαπαροσκόπησης και τον τελευταίο χρόνο στην Αίθουσα Τοκετών στο Μαιευτήριο Μητέρα.