Υπηρεσιες

Ο προγεννητικός έλεγχος έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει ένα σημαντικό ποσοστό των γεννητικών νοσημάτων, και ιδιαίτερα αυτών που εμφανίζουν ανατομικές ανωμαλίες και μπορούν να διαγνωσθούν με τη χρήση της υπερηχογραφίας.

Εμβρυομητρική Ιατρική​

Ως εμβρυομητρική (ή περιγεννητική) ιατρική ορίζεται ο κλάδος της Μαιευτικής-Γυναικολογίας που επικεντρώνεται στην προστασία της υγείας του εμβρύου και της εγκύου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σκοπός της ιατρικής εμβρύου είναι να εξασφαλιστεί η ομαλή ανάπτυξη και η καλή υγεία του εμβρύου.

Καρδιοτοκογραφία Εμβρύου​

Είναι μια σημαντική εξέταση, η οποία πρέπει να γίνεται απαραιτήτως σε όλες τις εγκυμονούσες το τρίτο τρίμηνο της κύησης και ιδιαίτερα στον ένατο και τελευταίο μήνα. Βοηθάει να αντιληφθεί ο γυναικολογος με ακρίβεια την κατάσταση του εμβρύου και βασικά την οξυγόνωσή του.

Υπέρηχοι

Το υπερηχογράφημα είναι ανώδυνο και οι υπέρηχοι που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλείς για τη γυναίκα και το έμβρυο. Αποτελεί απεικονιστική, μη-επεμβατική διαγνωστική μέθοδο, που συμπληρώνει τη γυναικολογική εξέταση και συμβάλλει στη διάγνωση των συνηθέστερων γυναικολογικών προβλημάτων, στη διαφορική διάγνωση διαφόρων, αλλά και στη διερεύνηση των προβλημάτων της γυναικείας υπογονιμότητας.

Τμήμα Προγεννητικού Ελέγχου